Kultúra

10 éves a győri Pénzügyi Esettanulmányi Verseny

Jubilál a Széchenyi Egyetem Gazdaságtudományi Karának és Szakkollégiumának Pénzügyi Esettanulmányi Versenye. Az országos megmérettetést a hétvégén tizedik alkalommal rendezik meg városunkban.

A cél, hogy egy magyar vonatkozású pénzügyi probléma megoldása során a versenyen résztvevő leendő közgazdászok a gyakorlatban is kamatoztathassák a tudásukat. A megmérettetés mára a hazai felsőoktatás egyik legnagyobb ilyen jellegű rendezvényévé nőtte ki magát, melynek színvonalas megszervezése és lebonyolítása igazi kihívást jelent a szervezőknek. Ez alkalommal több mint 20 felsőoktatási intézmény hallgatói mérik össze tudásukat.

A 2012. február 10-12. között megtartott rendezvényen magyar nyelvű felsőfokú közgazdasági képzéssel foglalkozó intézmények négy-négy fős csapatai mérhetik össze tudásukat egy valós vállalati probléma megoldása során. A résztvevő hallgatók gyakorlati tudást szerezhetnek, kapcsolatba kerülhetnek vállalati szakemberekkel, illetve bebizonyíthatják, hogy az egyetemen elsajátított ismereteket a való életben is alkalmazni tudják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik