Kultúra

Zoli kicsit másként

Szerelmes dallamok, andalító környezet és Venczel-Kovács Zoltán. Kell ennél több Valentin-napra?

A szerelmesek legszebb ünnepén a Győri Nemzeti Színház művésze is egy rendhagyó előadással kedveskedik a pároknak. Február 14-én a VKZ Másképp estre természetesen a magányos szíveket is várja Zoli, méghozzá az új kultúrpincébe, a SzínHelybe.

A Bálint-napi összejövetel azért is különleges, mert a fiatal tehetség ezúttal nem a már jól ismert musical slágerekkel készül, hanem csodálatos, romantikus magyar dalokkal, amelyeket a nagyközönség előtt még nem adott elő. Zoli egyébként egy bárszéken ülve, a pince félhomályában dúdolja majd a megható muzsikákat. „Régóta készültem már erre az estre, és most azért döntöttem a megvalósítás mellett, mert itt a kultúrpincében közvetlen közelségben szólhatok a megjelentekhez. Ez egy sokkal intimebb környezet, családias a hangulat, ami tényleg fontos a szerelmesek éjszakáján.” – mondta a Győr24-nek Venczel-Kovács Zoltán.

Február 14-én a győri teátrum is műsorára tűzött egy Valentin-napi gálaestet, de természetesen a színház szerelmeseinek mind a két előadást lehetőségük lesz megtekinteniük, hiszen a VKZ Másképp a gálát követően, 21:30-kor kezdődik.

(fotó: Győrfi Krisztián)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik