Kultúra

Itt az első dal Bruce Springsteen új lemezéről

Bejelentették Bruce Springsteen új albumának címét, dallistáját és megjelenési idejét, sőt az első kislemezes szám már meg is hallgatható róla.

A lemez a Wrecking Ball címre fog hallgatni, és március 6-án kerül a boltokba, a rajta szereplő dalok között pedig olyanokat találni, mint a Land of Hope and Dreams, az Easy Money vagy a lentebb meghallgatható We Take Care of Our Own. A zenész menedzsere, Jon Landau szerint a felvételből visszaköszön a klasszikus Springsteen-hangzás és a folk-feldolgozásokat tartalmazó Seeger Session című lemez világa is, de váratlan dolgok, például hangminták, sőt hiphopos ritmusok is hallhatók rajta.

Landau azt is hozzátette, hogy az előadó a szövegekben természetesen most is foglalkozik aktuális társadalmi kérdésekkel, így például a gazdasági válsággal, és saját bevallása szerint ez az eddigi legdühösebb albuma. A lemez producere Ron Aniello, és vendégként felbukkan rajta Tom Morello, a Rage Against the Machine gitárosa is, a megjelenését követően pedig Springsteen turnéra megy, amelynek hazánkhoz legközelebbi állomása a bécsi Ernst Happel Stadion lesz július 12-én.

A lemez dallistája:

1. We Take Care of Our Own
2. Easy Money
3. Shackled and Dow
4. Jack of All Trades
5. Death to My Hometown
6. This Depression
7. Wrecking Ball
8. You’ve Got It
9. Rocky Ground
10. Land of Hope and Dreams
11. We Are Alive

A We Take Care of Our Own című dal:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik