Kultúra

„Bagoly mondja…”- vetélkedj!

Általános iskolásoknak szervez vetélkedőt a győri Kovács Margit Közművelődési Intézményegység és Könyvtár. A verseny során a diákok megismerhetik a megyei múzeumok rejtelmeit.

A győri Kovács Margit Közművelődési Intézményegység és Könyvtár idén is meghirdeti megyei vetélkedőjét felső tagozatos általános iskolás diákok számára. Az idei téma „Megyénk múzeumai”. A szervezők 4 fős csapatok jelentkezését várják 2012. február 17-ig.

A vetélkedő két fordulóból, egy írásbeliből és szóbeliből áll. Az írásbeli fordulót február 24-én teszik közzé, valamint küldik el a jelentkezett csapatoknak. A döntőre az intézményben áprilisban kerül sor egy, a döntőbe jutott csapatokkal egyeztetett időpontban. A feladatok megoldásához könyvtári kutatómunka, és internetes anyaggyűjtés szükséges. A legjobb helyezést elérő csapatok könyvjutalomban részesülnek majd.

A jelentkezéseket az alábbi elérhetőségre kell eljuttatni a csapattagok és a felkészítő tanár nevével, valamint iskolájuk nevével és címével, e-mail címmel:
postai úton: Marcalvárosi Közoktatási Főigazgatóság Kovács Margit Közművelődési Intézményegység és Könyvtár, 9024 Győr, Répce u. 2.
e-mail-ben: kmamk.konyvtar@freemail.hu

Bővebb információt és segítséget a fenti e-mail címen, illetve a 96/428-033 telefonszám 121-es mellékén kérhetnek a könyvtárban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik