Kultúra

Lady Gagával és Rihannával is duettezne Cliff Richard

Korunk két legsikeresebb énekesnőjével, Lady Gagával és Rihannával is szívesen duettezne az ötvenes-hatvanas évek brit sztárja, Cliff Richard.

A 71 éves énekes a brit Press Association hírügynökségnek nyilatkozott a témáról új duettalbuma, a Soulicious kapcsán, és úgy fogalmazott: „Valaki megkérdezte, énekelnék-e együtt Rihannával, én meg azt gondoltam: ‘Mégis, ki ne akarna?’ Rihanna fantasztikusan néz ki, és csodálatos a hangja, de persze egy duettnél minden attól függ, hogy milyen a dal. Ha mindkét félnek tetszik, akkor minden rendben. Hallatlanban viszont biztos nem mondanék igent, hogy aztán valami dance-dolgot kelljen énekelnem, ami nem is tetszik nekem.”

Az énekest ezután arról is megkérdezték, hogy Rihanna kolléganőjével, Lady Gagával is szívesen dolgozna-e egy közös dalon, amire szintén igennel felelt. „Gagának is hatalmas hangja van – mondta Richard. – Ezek az előadók mind nagyszerűek. A kérdés az, hogy ők akarnának-e velem énekelni. Én Amerikában semmivel nem tudnék hozzájárulni a közös munka sikeréhez, de a világ többi részén ismert vagyok, tehát megoldható lenne a dolog. De ez nemcsak rajtam múlik, hanem rajtuk is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik