Kultúra

Szegedi hajléktalanok zenélnek

24.hu
24.hu

2011. 12. 09. 21:20

December 15.csütörtök, 16:00, Dóm tér-Bálaszínház

„Szeretni azt jelenti, hogy fény és melegség vagyunk a másik számára.”
Ezen a koncerten Szegeden élő hajléktalanok fognak énekelni, zenélni, ismert, és saját dalokat a közönséggel megosztani. Lehetőséget teremtünk a koncert által, hogy hajlék nélkül élő embertársaink megmutassák ők mit tudnak, és, hogy ezúttal ne kérjenek, hanem adjanak.
Máskor talán idegesen kikerülöd őket, és sietve elhaladsz mellettük – ma ők készülnek arra, hogy adjanak neked!
2011 augusztusában indult a Hajléktalan misszió. A gyülekezet célja szeretni, segíteni, támogatni azokat, akikről már olyan sokan, és olyan sokszor lemondtak. Isten igéjéből merítve, és a szentszellem erejét segítségül hívva szeretni, és minden lehetséges eszközzel, és módon támogatni hajlék nélkül élő embertársainkat. Hiszünk a pozitív változásban, mert azt már magunk is megtapasztaltuk.

Meghívójuk:

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.