Kultúra

Jézusról forgat az első Harry Potter-filmek rendezője

Az első két Harry Potter-epizód rendezője, Chris Columbus lesz a producere annak a filmnek, amely Anne Rice regénye alapján meséli el a gyerek Jézus Krisztus történetét.

Az Interjú a vámpírral világhírű szerzőjének nevéhez fűződő Christ the Lord: Out of Egypt című könyv filmjogait az 1492 Pictures és a CJ Entertainment vette meg, a rendező Cyrus Nowrasteh, a forgatókönyvíró Betsy Nowrasteh lesz. A rendezőt maga Anne Rice kérte fel, miután megnézte a The Stoning of Soraya M. című filmjét.

Rice kötetében Jézus családjával visszaindul Názáretbe Egyiptomból, megismeri születésének történetét, és megtudja, hogy mi a küldetése. A regényből 2007-ben David Kirkpatrick producer vezetésével már megpróbáltak filmet forgatni, a munka azonban végül el sem kezdődött, így a projekt Chris Columbushoz került, aki a Varietynek nyilatkozva azt mondta: “Ez a film esélyes arra, hogy moziklasszikussá váljon, és minden korosztályt megszólítson szerte a világon. Büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek az elképesztő produkciónak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik