Kultúra

Szilveszter éjjel [filmpremier]

Hogyan telik az év utolsó napja New Yorkban? Sztároktól hemzsegő romantikus szirupkoktél a Micsoda nő és a Valentin nap rendezőjétől.

Az egy nap alatt játszódó, sok szálon futó romantikus mesék koronázatlan királya az Igazából szerelem című film, amelynek sikerét megirigyelve az amerikai Garry Marshall rendező tavaly már meglengette a kaszát a témában. Új filmjével dupláz, csak éppen Valentin napja helyett Szilveszterkor játszódnak az események, Los Angeles helyett pedig New York a helyszín.

Lássuk csak, ki mindenkit sikerült megnyerni az ügynek. A női oldalon Halle Berry (csinos doktornő), Jessica Biel (szülés előtt álló kismama), Michelle Pfeiffer (terjedelmes kívánságlistával), Hilary Swank (szóvivőként), Sarah Jessica Parker (makrancos tinilánnyal), Katherine Heigl (pofon vágja Jon Bon Jovit), Sofia Vergara (drukkol a pofonhoz), Lea Michele (liftben reked Ashton Kutcherrel).

A férfifelhozatal pedig a már említett rocksztár és Demi Moore frissen lelépett exe mellett Zac Efron (biciklis futár), Josh Duhamel, Ludacris, Til Schweiger, valamint egy igazi meglepetés, Robert de Niro, aki szerint nincs jobb élmény, mint a New York-i Szilveszter.

A film a szerelmet, a reményt, a megbocsátást, a második esélyt és a friss kezdetet ünnepli, és erre terápiás célzattal sokaknak szüksége lehet. A plázabeli anyagbeszerző pankráció helyett.

Kinek ajánljuk?

Aki szereti az all-star romantikus filmeket.

Kinek nem ajánljuk?

Aki évek óta átalussza a Szilvesztert.

New Year’s Eve – színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 120 perc, 2011. Rendezte: Garry Marshall. Szereplők: Robert De Niro (Stan Harris), Lea Michele (Elise), Josh Duhamel (Sam), Sofía Vergara (Ava), Michelle Pfeiffer (Ingrid), Ashton Kutcher (Randy), Abigail Breslin (Hailey), Katherine Heigl (Laura Carrington), Jessica Biel (Tess), Sarah Jessica Parker (Kate), Hilary Swank (Claire Morgan), Alyssa Milano (Melanie Cambridge), Zac Efron (Paul), Jon Bon Jovi (Jensen). Forgalmazó: InterCom.

Hazai premier: december 8.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik