Kultúra

Boogie Woogie Győrben

IV. Magyarországi Boogie Woogie Estet rendezik meg december 3-án, a győri Richter-teremben 19.00 órai kezdettel.

 

A töretlen sikerű koncertsorozat immár a negyedik előadásához érkezik, hiszen a Dániel Balázs – alias Mr. Firehand – nevéhez fűződő ˝Negyedik Magyarországi Boogie Woogie Est˝ ismét Győrbe várja a műfaj és a virtuóz zongorázás kedvelőit egy garantáltan vidám és színvonalas szórakozásra.

Balázs és csapata idén is sokszínű műsort állított össze, amelyhez újfent nemzetközi sztárokat hívtak meg. Először látogat Magyarországra Mike Sanchez, a boogie és a rock and roll fenegyereke, aki olyan nagyágyúkkal is szerepelt egy színpadon, mint Paul McCartney vagy Eric Clapton. A zongoristák sorát erősíti Robert Roth Ausztriából, valamint a világbajnok táncospár Nicolas Deniau Franciaországból és Mikaela Hellsten Svédországból is igazi különlegességei lesznek az estnek.

Tehát 2011. december 3-án 19.00 órától a győri Richter Teremben igazi őrületre lehet számítani a színpadon, hiszen ez az a koncert, ahol nemcsak a zongoráknak, hanem a zongoristáknak sincs ki a négy kereke! Ne mulassza el, hiszen csak egyszer van boogie est az évben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik