Kultúra

Már forgatják Bulgáriában az Expendables második részét

Sylvester Stallone után Chuck Norris, Jason Statham és Arnold Schwarzenegger is megérkezett Szófiába, a The Expendables folyatásának forgatására.

Stallone, aki az eredeti filmet rendezőként is jegyezte, már a múlt hét óta Bulgáriában tartózkodik, a többi sztár gépe pedig vasárnap délután szállt le a Szófiai Nemzetközi Repülőtérre – számolt be róla a bolgár novinite.com hírportál. A színészek a reptérről egyenesen a Szófia külvárosában álló Nu Boyana Filmstúdióhoz hajtattak, csak az öt óra körül befutott Schwarzenegger állt meg kicsit autogramot osztogatni a terminál előtt.

A feláldozhatók Stallone régi álma volt, a forgatókönyvön is dolgozott, a szereposztáshoz pedig sikerült összehívnia a veterán akciósztárok krémjét. A folytatás Simon West (Lara Croft: Tomb Raider, Con Air – A fegyencjárat) rendezésében készül, az első rész főszereplői közül szinte mindenki visszatér, és az akkor kimaradt színészek közül is felbukkannak néhányan, mint például Chuck Norris vagy Jean-Claude Van Damme. A forgatás Bulgária mellett Oroszországban, Franciaországban, és Kínában zajlik majd, a premiert 2012 nyarára tervezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik