Kultúra

Eltiltották a kiskorúakat Ricky Martin koncertjétől

Egy gyermekalapítvány javára ad koncertet Ricky Martin október 16-án, a fellépésen azonban 15 éven aluliak nem lehetnek jelen.

 

Neoprotestáns vallási csoportok már korábban is tiltakoztak a homoszexualitását nyíltan vállaló, ezért szerintük puszta létével is “rossz példát mutató” énekes koncertje ellen, végül pedig politikai döntés is született: a bel- és lakosságügyi minisztérium a show állítólagos “erotikus tartalmára” hivatkozva eltiltotta a 15 éven aluliakat az eseménytől. Az intézkedéssel a hivatalos álláspont szerint “a hondurasi ifjúság mentális egészségét védik”, ugyanakkor a közép-amerikai országban gyakran lépnek fel mindenféle hatósági rosszallás nélkül olyan zenekarok, amelyek a szexet, az erőszakot vagy a drogcsempészetet dicsőítik, mentegetik – jelentette a spanyol EFE hírügynökség.

A 39 éves Ricky Martin két hároméves kisfiút nevel, a béranyától született Valentino és Matteo ikreket. Bár a médiában pletyka szintjén már egy évtizede téma volt, az énekes sokáig titkolta homoszexualitását, és csak tavaly márciusban látta elérkezettnek az időt a coming outhoz. Bejelentését követően Larry King showműsorában azt mondta: “Ha tudtam volna, hogy ilyen jó érzés lesz, már tíz évvel ezelőtt megtettem volna”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik