Kultúra

Újraindul a Charlie angyalai sorozat

Az amerikai ABC csatorna újraindítja a legendás sorozatot.

A széria producerei vasárnap jelentették be, hogy szeptembertől ismét feltűnik a képernyőn a nyomozótrió. Mint mondták: a leginkább “szuperhősfilmekre” emlékeztető 2 mozifilm után ezúttal nem szuperhősökben gondolkodtak.

“Sokkal megalapozottabb történetet akartunk, hogy tényleg valóságosnak tűnjenek a hősök, legyen múltjuk. Azt akartuk, hogy a nézőknek legyen miért hétről hétre visszaülni a képernyő elé. A műsor a jóvátételről és a második esélyről szól majd” – mesélte Al Gough, a sorozat alkotója és executive producere.

A 3 angyalt Rachael Taylor, Minka Kelly és Annie Ilonzeh alakítja. A sorozat Miamiban játszódik, és sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak benne a szereplők emberi kapcsolatai, valamint az, hogyan birkóznak meg kemény foglalkozásukkal és magánéleti problémáikkal. A Charlie angyalai a 70-es évek kultsorozata volt. A két éve elhunyt Farrah Fawcett az egyik angyalként vált nemzetközi hírű sztárrá. A tévésorozat nyomán 2000-ben és 2003-ban két mozifilm is készült Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore főszereplésével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik