Kultúra

Budapestre jön Britney Spears

Új lemezének turnéján Magyarországot is útba ejti Britney Spears. Koncertje szeptember 30-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

Britney Spears hetedik albumából, a márciusban megjelent Femme Fatale-ból eddig mintegy 100 millió példányt adtak el.

Az énekesnő három év kihagyás után jelentkezett új albummal, amelyről a Hold It Against Me, valamint a Till The World Ends is nagy sláger lett.

Az új lemez turnéja június 16-án indul az Egyesült Államokban, a sacramentói Power Balance arénában. A turné európai része a tervek szerint szeptember 22-én kezdődik Szentpétervárott, Budapestre Moszkva és Kijev érintésével érkezik az énekesnő, aki ezután további nyolc országban is fellép.

Az idén harmincéves Britney Spears szakmai szempontból már szinte mindent elért: 2005-ben Grammy-díjat kapott, csillaga van a Hírességek sétányán. Karrierjét csak magánéleti problémák törték meg: a sajtó sokat foglalkozott a sztár Kevin Federline-tól való válásának részleteivel, gyermekelhelyezési pereivel, valamint Spears drog- és alkoholproblémáival. A Femme Fatale előtt Spears legutóbb 2008-ban jelentetett meg albumot Circus címmel.

Az énekesnő 2004 májusában már koncertezett Budapesten.

A Hold It Against Me:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik