Kultúra

Három új Spielberg-sorozat érkezik

Jövőből érkező emberek, horror az Amazonasnál és egy Broadway-show születése Spielberg új szériáiban.

Az Oscar-díjas rendező tévés teljesítményét kitüntetések sorával Emmy-díjak sorával ismerték már el: kitüntették Az elit alakulat, a The Pacific – A hős alakulat című második világháborús sorozatait is.

A Terra Nova című sorozatban jövőből érkező emberek avatkoznak be egy őskori közösség életébe. A sorozat bevezető epizódjában 250 digitális effektus szerepel, ezek munkálatai késleltették az eredetileg korábbra kitűzött premiert.

A szezon közepe táján további két új Spielberg-sorozatot láthatnak majd a nézők: az NBC a Smash című zenés drámaszériát kezdi sugározni, az ABC pedig a The River című sci-fi thrillersorozatot mutatja be. A Smash jellegzetes show-a show-ban dráma: egy Broadway-produkció születését mutatja be a műsor kulcsszereplőinek szemszögéből. Az Amazon folyó környékén játszódó The River pedig Spielberg és Oren Peli, a Paranormal Activity című horror rendezőjének közös gyümölcse.

A harmadik évadának végéhez közeledő Tara alteregói című vígjátéksorozat, az első idény végén járó The Borgias, valamint a júniustól a TNT kábelcsatornán látható, ufóinvázióról szóló Falling Skies sorozatokkal együtt jelenleg hat olyan produkció fut, amelyben Spielberg, illetve a DreamWorks TV érintett.

A filmes mogul executive producerként jegyzi új tévés munkáit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik