Kultúra

Jennifer Aniston szexmániás, Colin Farrell idióta

Elkészült a Förtelmes főnökök című vígjáték első előzetese. Ígéretes!

Kinek nem volt még rossz tapasztalata egy szörnyű főnökkel? Ki ne szerette volna legalább gondolatban „meghálálni” a kegyetlenkedést? Ezt az élményt lovagolja meg Seth Gordon új vígjátéka, melyben három alkalmazott úgy dönt, fellázadnak a zsarnokság ellen, és elteszik láb alól szemétkedő, gonosz főnökeiket.

A film főszereplői Nick (Jason Bateman), aki a Kevin Spacey alakította marketinges főnöke elnyomása alatt nyög, aki reggel 8-kor whiskey-vel itatja; barátja, Kurt (Charlie Day), akit szexmániás fogorvos felettese, Jennifer Aniston zaklat; és Dale (Jason Sudeikis), akit pedig az elképesztően viccesen elcsúnyított, őrült tekintetű Colin Farrell terrorizál, hogy rúgja ki helyette az embereket.

Amikor Nick elesik az előléptetéstől, Kurtöt pedig megzsarolja főnöke, úgy döntenek, hogy csak egy megoldás lehetséges, és az nem békés. Konzultálnak a „szakértő” Jamie Foxx-szal a legjobb módszerekről, aztán indul a pancserkodás. Az előzetes alapján a film szórakoztató, és elég őrült lesz. A Förtelmes főnökök július 7-én kerül a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik