Kultúra

Tarantino Will Smith-t akarja új filmjébe

Samuel L. Jackson szereplése szintén várható a spagettiwesternben.

Kezd összeállni Quentin Tarantino következő filmjének szereplőgárdája. A Django Unchained stáblistájára a legfrissebb hírek szerint felkerülhet Will Smith neve is, írja a The Hollywood Reporter.

Hivatalos felkérés még nem történt, de igen valószínű, hogy a színész és a rendező megegyezésre jut. Ha így lesz, Smith alakítja majd a film főhősét, egy felszabadított rabszolgát, aki hazafelé tart, hogy újra együtt lehessen még rabszolga feleségével. Társául szegődik egy német fejvadász, aki kiképezi a gonosz ültetvényes elleni harcra. Ez a fegyveres német nem más lesz, mint a Becstelen Brigantyk egyik főhőse, Christoph Waltz, ugyanis Tarantino a szerepet kifejezetten neki írta.

A további szereplőket illetően nem érheti a rendező rajongóit váratlanul, ha Samuel L. Jacksont is látják majd a filmben, veti fel az Empire Online. A színész Stephent, a manipulatív rabszolgát alakíthatja, aki a rossz fiú Calvin Candie-nek dolgozik.

Tarantino még nem döntötte el, melyik stúdió kezelje a film nemzetközi jogait. A forgatás ősszel kezdődhet, az USA valamelyik déli államában, feltehetően Louisianában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik