Kultúra

Kate Beckinsale Az emlékmás remake-ben

A főszerepben Colin Farrell látható, Beckinsale a feleségét alakíthatja, Eva Mendes és Rosario Dawson pedig versenyben vannak a harmadik főszerepre.

A részben a Marson játszódó Total Recall – Az emlékmás, Philip K. Dick regényének emlékezetes első adaptációját 1990-ben rendezte Paul Verhoeven, Arnold Schwarzenegger és Sharon Stone főszereplésével. Len Wiseman, az Underworld rendezője kapta a megbízást, hogy elkészítse a film remake-jét, melynek forgatása idén nyáron kezdődik. A történet némiképp eltér majd a korábbi verziótól: színhelyei Euromerika és Új Sanghaj lesznek, a negatív főhős, Cohaagen az utóbbi inváziójára készül majd.

A kettős személyiségű főszereplő bőrébe Colin Farrell bújik, feleségét, Lorit pedig a legfrissebb hírek szerint Wiseman neje, Kate Beckinsale alakíthatja. A rendező és a színésznő az Underworld forgatásán ismerkedtek meg és nemrégiben házasodtak össze. A Sony Pictures mindenesetre felajánlotta Beckinsale-nek a szerepet. Fontos női figura a filmben még a marsi Melina is, az ő szerepére Rosario Dawson vagy Eva Mendes pályázik eséllyel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik