Kultúra

Nagy Feró, Deák Bill Gyula és Lovasi rajzfilmen

Arnold Schwarzenegger, Lewis Hamilton, Mel Gibson és Richard Gere után magyar hírességek is a Flúgos futam rajzfilmsorozat szereplői lettek.

Nagy Feró, Deák Bill Gyula, Bocskor Bíborka és Czutor Zoltán a legendás Flúgos futamban versenyeznek spéci járgányukkal. A kisfilmekből négy rész készült, hamarosan láthatóak több tévécsatornán és videomegosztó oldalon.

Az Egyesült Államokban már nagy kultusza van annak, hogy sztárokat belerajzolnak egy-egy rajzfilmbe, és most ismert magyar zenészek is belecsöppentek egy amerikai rajzfilmsorozatba. A Joseph Barbera és William Hanna által rendezett Flúgos futamba. A Magyarországon is számtalanszor vetített sorozat története, hogy a spéci járgányokkal, autómobilokkal versenyző szereplőket Gézengúz Guszti és lökött kutyája, Mardel próbálja megakadályozni abban, hogy célba érjenek. Az eredeti szereplők helyére Pál Balázs – a Ranbo 13 és A tehén nadrágja készítője – ismert zenészeket – például Nagy Ferót, Lovasi Andrást, Deák Bill Gyulát, Czutor Zoltánt, Bocskor Bíborkát, illetve az Irie Maffia, a Belga, a Subscribe és a Pannonia Allstars Ska Orchestra zenekarok tagjait – rajzolt bele.

A magyar szereplőkkel négy rész készült el, hamarosan láthatóak több tévécsatornán és videomegosztó oldalon. A kisfilmek – melyeket Komenczi Norbert rendezett, a szövegeket pedig Keresztesi József írta – az idei Pannónia Fesztivált népszerűsítik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik