Kultúra

Hopp [filmpremier]

A húsvéti nyuszi zselédrazsét bogyózik, és dobos akar lenni. Profi kivitelezésű, animált családi kasszasiker.

Azok a gyerekek, akik odavoltak az Alvin és a mókusok élőszereplős filmváltozatáért, odalesznek a nyuszi poronty kalandjától is. Husi nem hajlandó tiszteletre méltó apja nyomdokaiba lépni a Húsvéti Nyúlság szent hivatásában, a dobszerkója sokkal jobban érdekli. Amikor jő az ünnep, inkább elszökik a feladat elől. A cél érdekes módon Hollywood, a tapsifüles ugyanis sztár szeretne lenni. Alvinék után ez nem meglepő, szerencsére ez alkalommal attól megkímélték a szülőket, hogy az animált állatkák fejhangú énekét kelljen elviselniük.

A sors úgy hozza, hogy Husit elüti autójával Fred, a huszonéves naplopó, akit éppen aznap este raktak ki szülei, mert vagy egy éve nincs munkája, ezért szegénynek egy Beverly Hills-i kölcsönvillában kell meghúznia magát. Sanyarú élet! Ketten együtt aztán mindenféle kalandokba keverednek, hogy a végén megtalálják a legjobb megoldást dilemmájukra.

Az animált állatok jól mutatnak az élőszereplős családi vígjátékban, a történet kellően trendin és fordulatosan van tálalva a nagyobb gyerekeknek is, nyúlbőrbe vágyó óriáscsirkével, titkos fülönítménnyel, David Hasselhoff vicces, Csillag születik-es vendégszereplésével. Azt pedig kicsik és nagyok egyaránt nyálcsorgatva leshetik, mit rejt a húsvéti nyuszi földalatti édességgyára a Húsvét szigeten.

Persze a nyúlon túl mégiscsak Hollywood berkein belül maradunk, és mérnöki pontossággal megtervezett kasszasikerrel van dolgunk, de eggyel elrugaszkodottabb és fantáziadúsabb mesét láthatunk, mint amire számítottunk. Repüljön csak a húsvéti nyúl járműve, húzzák repülő csirkék, jöjjön a varázslat, éljen a mítosz!

Kinek ajánljuk?
Családoknak, nyúlkedvelőknek, dobosoknak, Hollywood megszállottjainak.

Kinek nem?
Cukorbetegeknek és azoknak, akik tojnak a Húsvétra.

Hop – színes, szinkronizált, amerikai vígjáték. 2011. Rendezte: Tim Hill. Szereplők: James Marsden (Fred), Tiffany Espensen (Alex), Kaley Cuoco (Samantha O’Hare)
Chelsea Handler (Mrs. Beck), David Hasselhoff (David Hasselhoff). 101 perc. Forgalmazó: UIP-Duna Film.

Hazai bemutató: április 14.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik