Kultúra

Justin Timberlake újabb szexi komédiában

A Barátság extrákkal szexhaver párját ezúttal az énekes és a Fekete hattyúból ismert Mila Kunis alakítja. Itt az előzetes!

Az utóbbi idők egyik legjobb romantikus vígjátéka volt a Csak szexre kellesz Natalie Portmannel és Ashton Kutcherrel (a HÍR24 kritikája a filmről). Az önironikus és vaskos nyelvezetű komédia egy fiúról és egy lányról szólt, akik megállapodnak abban, hogy szexbarátok lesznek, majd mégis egymásba szeretnek.

Úgy tűnik, a hullámot meglovagolva készült most el a Barátság extrákkal című film ugyanebben a témában, a főszerepben Justin Timberlake-el és Mila Kunisszal. A filmben mindkettejüket dobják éppen, ezért választják az extrákkal dúsított barátságot. Az ukrán származású színésznő Darren Aronofsky Fekete hattyújában éppen Portman érzéki riválisát alakította, így a szexi kisugárzás garantált. Timberlake pedig a Facebook-film óta folyamatosan kapja a szerepeket: a közeljövőben a Bad Teacher című filmben lesz Cameron Diaz álompasija.

Az előzetes alapján a humorfaktor is sokat ígér: feltűnik Woody Harrelson, mint Timberlake meleg haverja, az énekes Kris Krossra reppel, beszólnak Hollywoodnak és Katherine Heigl-nek, Patricia Clarkson pedig fétisszexet játszik egy fiatal csődörrel. A filmet Will Gluck rendezi, akinek legutóbbi vígjátéka, a Könnyű nőcske is beszólós humora miatt vált népszerűvé (kritikánk a filmről itt olvasható). A Barátság extrákkal szeptemberben várható a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik