Kultúra

A Justin Bieber-film rendezője veszi át a G.I. Joe 2-t?

Jon Chu a Bieber-doku mellett főként táncos filmeket rendezett. Miért őt választotta a Paramount?

Jon Chu, az Amerikában február 11-én bemutatott Justin Bieber: Never Say Never című film rendezője vette át a szuperkommandós akciófilm újabb részének dirigálását. Stephen Sommers (A múmia) helyett őt választotta ugyanis a filmet gyártó Paramount stúdió. Chu-t a tinisztár-doku mellett a Step Up 2 és a Step Up 3D című táncos filmek révén ismerhetjük. A G.I.Joe 2 főszereplője, Channing Tatum a Step Up 2-ben már dolgozott a rendezővel.

Bár Chu nem az a kiköpött akciófilmrendező, azért szavaztak neki bizalmat, mert óriási tapasztalata van a koreografálás terén. Ha ezt képes átültetni akciójelenetekre, az kifejezetten jól jöhet a franchise-nak, mert az első rész, A kobra árnyéka akciószekvenciái kifejezetten rosszul sikerültek.

Chu így nyilatkozott a Slashfilmnek: „Egy dolgot hiányoltam az előző Joe-filmből: az ütés erejét. A néző azt akarja, hogy a G.I.Joe szuperkommandó kemény legyen. Vicces, de kemény.”

A film forgatókönyvét a Zombieland írói, Rhett Reese és Paul Wernick jegyzik, ami szintén biztató. Most, hogy már van rendezője a filmnek, a stúdió igyekszik az első rész szereplőit ismét becserkészni a projekthez. Tatum mellett Dennis Quaid, Sienna Miller, Joseph Gordon-Lewitt és Marlon Wayans alakították a főszerepeket.

A G.I.Joe: A kobra árnyéka előzetese

Ajánlott videó

Olvasói sztorik