Kultúra

Több mint testőr-remake készül

A Kevin Costner karrierjének egyik csúcsát jelentő film új változatában a pletykák szerint Rihanna és Josh Hartnett játszhatnak majd.

A nagy remake-lázban újraforgatják Kevin Costner 1992-es sikerfilmjét, a Több mint testőrt is. A színész karrierje a kilencvenes években ért csúcsára, ekkor mutatták be a Robin Hood, a tolvajok fejedelme és a Farkasokkal táncoló című kasszasikereit, ám még ezek népszerűségét is túlszárnyalta a Whitney Houstonnal forgatott Több mint testőr. A film összesen 411 millió dolláros bevételt hozott a Warner Bros. stúdiónak.

Az egykori titkosügynökből testőrré váló férfi és a zaklatásnak kitett énekesnő szerelmi románcáról szóló filmet Hollywood most újraforgatná, a pletykák szerint Rihanna és Josh Hartnett főszereplésével, bár korábban Channing Tatum nevét is rebesgették. Az sem kizárt, hogy Costner is feltűnik egy rövidebb cameo-szerepben.

A remake forgatókönyvét Jeremiah Friedman és Nick Palmer fogja írni, az eredetihez képest némi változtatással: a testőr ezúttal egy iraki veterán lesz, akinek a sztár védelme lesz az első megbízatása leszerelését követően. Csakhogy a feladata a Twitter, a Google Maps és a blogok világában már közel sem olyan egyszerű, mint húsz éve lett volna.

A Több mint testőr (1992) előzetese

Ajánlott videó

Olvasói sztorik