Kultúra

Ilyen lesz a jövőben az m2

A struktúrája már kész a szeptembertől megújuló közszolgálati adónak.

Az [origo] információi szerint a tervekben egyelőre műsortípusok szerepelnek, a címek, a műsorkészítők és műsorvezetők még változhatnak.

A második számú közszolgálati adó hétköznapi rendszerében ugyanabba a műsorsávba mindig ugyanolyan műsortípus kerül majd.

Az m2 a tervek szerint reggel hattól nyolcig kisgyerekeknek szóló műsorokkal jelentkezik, akkor Híradó, utána pedig főzőműsor és “társadalmi célú szappanopera” következik.

A 10 és 12 óra közötti sávban többek közt egy családi problémákról szóló elemző műsor és egy iskolai reality is látható lesz, délután pedig mese, természet- és ismeretterjesztő filmek, “napi doki”, valamint több interaktív műsor képernyőre kerül.

Az oktatóműsor délután 4-kor kezdődne, míg kora estére tornát, mesét, ifjúsági híradót, sőt pótmesét is tervez a csatorna.

A félkilences, fiataloknak szóló esti filmet beszélgetés követi, éjfél előtt pedig dokumentumműsorok és zene következik, éjféltől – a nosztalgiázó felnőtteket megcélozva – az elmúlt évtizedek emlékezetes ifjúsági adásainak, filmjeinek ismétlését láthatják majd a nézők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik