Kultúra

Gary Oldman gengszter szerepben

A színész John Hillcoat húszas években játszódó új filmjében a szeszcsempész Shia LaBeouf megbízóját alakítja.

Hillcoat régóta tervezi leforgatni a Wettest County in the World című filmet, amelynek forgatókönyvét Matt Bondurant nagyapjáról szóló könyve alapján Nick Cave írta, és a film zenéjét is ő szerezte. A rendező és a zenész korábban Az ajánlat című filmben már dolgoztak együtt.

Amilyen nehezen jött össze a rendezőnek Az út forgatása, most olyan gördülékenyen folynak az előkészületek. A szereposztáshoz korábban csatlakozott Shia LaBeouf és az Eredet-ből ismert Tom Hardy mellé most erősítésként megérkezett Guy Pearce, Gary Oldman, Mia Wasikowska (Alice Csodaországban) és Jason Clarke (Tőzsdecápák 2.) – adta hírül a The Hollywood Reporter.

A történet három testvérről szól, akik szeszcsempészként próbálták kikanyarítani a maguk kis szeletét az amerikai álomból a húszas évek Virginiájában, és meggyűlt a bajuk a törvény őreivel. A testvéreket LaBeouf, Hardy és Clarke alakítja majd, Wasikowska LaBeouf szerelme lesz, Gary Oldman az a gengszter, aki első megbízatásukat adja, Pearce pedig egy agresszív bűnüldöző bőrébe bújik.

A forgatás a tervek szerint már február végén elkezdődik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik