Kultúra

Shawn Levy rendezi a Fantasztikus utazás remake-et

James Cameron a producere, az Éjszaka a múzeumban alkotója pedig a rendezője lesz az emberi testben játszódó sci-finek.

A Fantasztikus utazás feldolgozása kapcsán sok rendező neve felmerült. Egy ideig úgy tűnt, James Cameron vállalja a feladatot, és indulhat a forgatás. Ám az Avatar rendezője úgy döntött, hogy csak producerként kíván részt venni a filmben, és Paul Greengrass-t favorizálta rendezőnek. Amikor Greengrass is visszalépett, Louis Leterrier neve merült fel, ő viszont a Fox stúdiónak nem tetszett. A Deadline információja szerint Darren Aronofsky és Timur Bekmambetov neve is felmerült, és tárgyaltak is Cameronnal.

Most úgy tűnik, Shawn Levy kapja a megbízást, aki többek között az Éjszaka a múzeumban, a Párterápia és a Vasököl című filmeket rendezte. Benne Cameron és a stúdió is megbízik, mert biztos kézzel szállított már kasszasiker filmeket.

Az eredeti, 1966-os Fantasztikus utazásban egy tudós élete veszélybe kerül. Hogy életét megmentsék, kollégái egy kisebb tengeralattjárót pár fős legénységgel lekicsinyítenek, majd befecskendezik a véráramba. A cél az, hogy eljussanak az agyba, ahol egy vérrögöt kell eltávolítaniuk, ám a feladatot hátráltatja egy áruló. A szereposztásról egyelőre nincs hír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik