Kultúra

Három új Hófehérke-adaptáció is készül

Natalie Portman, Julia Roberts és az alkonyatos Kirsten Stewart három különböző feldolgozásban szerepelhet.

A The Brothers Grimm: Snow White című film a klasszikus Hófehérke-mese modernizált változata lesz. A film előkészületei tavaly június óta folynak, és a Relativity Media stúdió szándékai szerint 3D-ben forgatják majd. A gonosz királynő szerepére Julia Robertsszel tárgyal jelenleg a gyártó cég – adta hírül a Variety. Tarsem Singh rendező az eredeti mesét a következőképpen alakított át: Hófehérke a hét törpe kunyhójában ragad, miután a gonosz királynő megölte a lány apját és elpusztította királyságukat. A törpék ebben a sötét humorú változatban nem bányászok, hanem rablók lesznek.

A Universal Pictures változatát Snow White and the Huntsman címmel Rupert Sanders rendezi. A Deadline egyelőre nem hivatalos értesülései szerint Kristen Stewart kaphatja a címszerepet. Hollywoodi berkekben az a szóbeszéd is járja, hogy a gonosz királynőt Charlize Theron, a vadászt pedig Viggo Mortensen alakítja majd.

Natalie Portmant a Disney kereste meg a mese remake-jének címszerepével – áll a Hollywoodreporter.com weboldalán A színésznő azonban éppen babát vár, ezért nem biztos, hogy elvállalja a szerepet. A stúdió az Oscar-jelölt Toy Story 3 forgatókönyvíróját, Michael Arndtot kérte fel a Snow White And The Seven című, 1936-os képregényből készülő adaptáció forgatókönyvének megírására. A radikálisan átdolgozott történet egy angol nőről szól, aki Hongkongba utazik apja temetésére, ahol felfedezi, hogy mostohaanyja áskálódik ellene, és bosszút áll rajta a válogatott harcosokból álló hetek bandájával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik