Kultúra

Mission: Impossible – megvan Tom Cruise utódja?

Jeremy Renner lehet a befutó, akit A bombák földjénben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelöltek.

Renner, aki jelenleg Dubajban forgatja az akciófilm negyedik epizódját Tom Cruise oldalán, az MTV Newsnak adott interjúban említette meg a lehetőséget – számolt be a The Hollywood Reporter online cikke.

“Ez egy potenciálisan átvehető franchise. Nem látok a jövőbe és nem tudom megjósolni, mi a producerek szándéka, de ez az ötlet vetődött fel” – mondta A bombák földjén című filmben nyújtott alakításáért 2009-ben Oscar-díjra jelölt Renner.

Tavaly már az egykori tévésorozatot új életre keltő Cruise is pedzegette, hogy ideje átadni a stafétát egy fiatalabb színésznek. Renner most nem árulta el, vajon a Mission: Impossible – Ghost Protocol című film forgatókönyvében szerepel-e jelképes utalás a szerep átadására, olyasmi, mint amikor Harrison Ford híres kalapja Shia LaBeouf fejére került a legutolsó Indiana Jones-epizódban.

A Ghost Protocolt Brad Bird rendezi. A film női cselszövőjét a Becstelen Brigantykban megismert Lea Seydoux játssza. A filmben a Lost című sorozatban feltűnt Josh Holloway is szerepet kapott. A produkció 2011. december 16-án kerül a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik