Kultúra

Egy napig megy a mozikban a Kispál-film

Egyetlen napon játsszák a mozik Merényi Dávid filmjét, amelyet a Kispál és a Borz idei augusztus 9-i búcsúkoncertjéről készített.

A Napozz Holddal című filmet november 24-én játsszák majd mozik, Budapesten öt helyen és további húsz vidéki helyszínen.

“Alapvetően az art mozikkal fogtunk össze, és közösségi fórumokat, weboldalt, a facebookot, a twittert használjuk a film kommunikációjára. Három-ötezer nézőre számítunk, a férőhelyek száma korlátozott. Minden vásárló a film dupla DVD-változatát is megkapja a jegyéhez” – fejtette ki a forgalmazásért felelős Donáth Péter.

A mozikban online közvetítés is lesz: a vetítés előtt a Kispál és a Borz tagjai a központi helyszínről, a fővárosi West Balkánból élőben jelentkeznek be és üdvözlik a közönséget.

A jegyek – áruk egységesen 3000 forint lesz – csütörtöktől vásárolhatóak meg az érintett mozikban, az online értékesítés a jövő héten indul.

A dupla DVD karácsony előtt bolti forgalmazásba is kerül, akárcsak a búcsúkoncert hangzóanyaga CD-n. A DVD-re felkerül a film mellett nyolc plusz szám a koncertről, kimaradt jelenetek, werkfilm, valamint egy 40 perces beszélgetés a zenekarral. Az extrák közé tartozik, hogy folyamatosan választható négy kép közül a kameraállás, a Forradalmár című dalhoz pedig osztott megoldással mind a 16 kép hozzá van adva.

Ajánlott link:
Egy napig játsszák a kispál-filmet (Index.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik