Kultúra

Mel Gibson a Másnaposok 2-ben

A színész bangkoki tetováló művészt játszik a kultikus vígjáték folytatásában.

Tavaly Mike Tyson volt az év mozis meglepetése: a Másnaposok című filmben nyújtott epizódszereplése népszerűbbé tette, mint sok korábbi nagy balegyenese; a filmben énekelt dalával tele volt az internet, dal és előadója egyaránt kultikus státuszra tett szert.

Mel Gibson-nak is szüksége van egy kis népszerűség-növekedésre: a filmsztár immár hivatalosan is felkerült a Másnaposok 2. (hazai bemutató: 2011. május) stáblistájára. A színész egy bangkoki tetoválóművészt alakít a filmben, de nem utazik a stábbal Thaiföldre. Az ő részét még a Warner Bros. Pictures Los Angeles-i stúdiójában forgatják le egy, a jelenet számára épített Bangkok-díszletben.

„Imádom az izgalmas partnereket” – nyilatkozta Zach Galifianakis, a Másnaposok szakállas sztárja. „Tysonnal is nagy poén volt együtt játszani, a tigris is érdekes volt. A Terhes társaság (hazai bemutató: november 4.) forgatása közben Robert Downey Jr. egyszer negyvenöt statiszta előtt mondta, hogy szerinte iratkozzam be egy alapfokú színészképzésre. Biztos Mel Gibsonnal is jól ki fogok jönni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik