Kultúra

Zack Snyder rendezi az új Superman-filmet

A 300 és Az Őrzők legendája rendezője mellett döntött a Warner Bros. stúdió.

A filmstúdió Zack Snydert választotta ki a Superman: Man of Steel megrendezésére. A Deadline New York filmes weboldal szerint Chris Nolan és Emma Thomas producerek, valamint David Goyer forgatókönyvíró a közelmúltban találkoztak a rendezővel. A stúdió shortlistjén olyan további nevek szerepeltek, mint Tony Scott, Matt Reeves, Jonathan Liebesman és Duncan Jones, közülük került ki győztesként Snyder.

Zack Snyder a Warner Bros. egyik legfontosabb rendezője, erőteljes és meggyőző vizuális stílussal, akinek a stúdió a Frank Miller képregényéből készült ókori görög történelmi akciófilm, a 300 mellett a szintén képregény adaptáció Watchmen – Az őrzőket, valamint a héten a hazai mozikba kerülő, baglyos bestseller mese 3D-s adaptációját, Az Őrzők legendáját is köszönheti.

Snyder a közeljövőben fejezi be a Sucker Punch című csajos-alternatív valóságban játszódó filmjét, és már bejelentette, hogy készül a 300 folytatása, a Xerxes is. Ezek szerint a Superman-projekt után, mivel annak bemutatóját 2012 decemberére harangozták be.

Az Őrzők legendája előzetese

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik