Kultúra

Októberben újra Ultrahang Fesztivál

Az idén 10 éves Ultrahang Alapítvány néhány évig pihentetett rendezvénye 2010-ben újra várja a különleges zenék iránt érdeklődőket.

A programsorozat öt napon át, október 6-tól 10-ig tart a Merlinben, és 20 országból több mint 40 fellépő előadását foglalja magában. A legnagyobb nevek között olyanok találhatók, mint az Orbból ismerős Thomas Fehlmann, a rock és a zajzene határán egyensúlyozó, 10 dobossal színpadra lépő Shit & Shine, a zajban és metálban egyaránt járatos norvég Lasse Marhaug vagy a leginkább Señor Coconutként ismert, de most Atom™ néven érkező német Uwe Schmidt, de fellép többek közt a Mi a zene? 2010 pályázat öt nyertese is. Ahogy a szervezők fogalmaznak: „lesz szigor, lesz komolyság, lesz bohóság, lesz extázis, lesz gitár és dob, lesz DJ az agynak és lesz DJ a testnek”.

A programok mindennap két helyszínen zajlanak, a limitált befogadóképességű kisteremben délután fél öttől, a nagyobbik helyiségben este nyolctól kezdődnek a fellépések. A fesztiválra bérlet 10 000, napijegy 2500 forintért váltható, éjfél után pedig 1500 forintba kerülnek a belépők.

Kapcsolódó link:
Részletes program

Ajánlott videó

Olvasói sztorik