Kultúra

Justin Bieber-babák karácsonyra

Az ünnepekre a tinisztárról mintázott játékfigurák egész sora jelenik meg.

A sorozatban olyan bábuk is találhatók, amelyeket a fiatal énekes klipekből ismert imidzse ihletett, és olyanok is, amelyek a díjátadók vagy például a mindennapok Bieberét mintázzák. Utóbbiak ára 18 dollár, míg a klipes széria tíz dollárral többe kerül, de ezek a figurák többet is tudnak: gombnyomásra 30 másodperces részletet játszanak az énekes nagy slágereiből.

A Bieber-játékkészlet a figurákon kívül még két kiegészítő elemet tartalmaz. Az egyik egy mikrofon, amely koncertzajokat és részleteket játszik a sztár dalaiból – ehhez jegyzetfüzet, fényképkeret és felvarró is jár. A másik termék egy plüssmedve, amely négy különböző színben és négy különböző, Bieber nevével és vele kapcsolatos szlogenekkel ellátott ruhadarabbal kapható.

A játékszéria egyébként nem az első a Bieber sikerét meglovagoló árukapcsolások közül. Mint arról már korábban beszámoltunk, a 16 éves énekes októberben adja ki First Step 2 Forever: My Story című önéletrajzi kötetét, 2011. február 11-én pedig 3D-s önéletrajzi filme is mozikba kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik