Kultúra

Harrison Fordnak egy mosolyra sincs ideje

Nem tudta átvenni Harrison Ford a Mosoly Hadművelet díját, mert javában forgatja a Cowboys & Aliens című filmet.

A színész helyett felesége, Calista Flockhart ment el az ünnepi eseménye, s ő köszönte meg párja nevében az elismerést. A Mosoly Hadművelet – Operation Smile – nemzetközi gyermeksegély alapítvány, és Ford, aki tapasztalt pilóta, az ő kérésükre még februárban saját gépén szállított
mentőosztagot és élelmiszert a földrengés sújtotta Haitire. Ezt a tettét honorálták most az éves rendes gálaesten.

„A férjem jelen pillanatban nem lehet itt, de úgyis az a lényeg, hogy akkor Haitin ott volt.” – mondta frappáns köszönőbeszédében Calista.

A Cowboys & Aliensben Harrison Ford a vadnyugati Silver City urát, Dolarhyde ezredest alakítja, akinek minden rátermettségére szüksége lesz, amikor sanda szándékú földönkívüliek szállnak le a sivatagban. Jon Favreau filmjének további főszereplői Olivia Wilde, Daniel Craig, Sam Rockwell és Paul Dano lesznek. A film hazai bemutatója 2011 augusztusában várható a UIP Duna Film forgalmazásában.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!