Kultúra

David Guetta fergeteges fellépése Debrecenben

Hajnalig tartó fergeteges buli színhelye volt péntekről szombatra virradóan a debreceni Főnix Csarnok: a világ jelenleg legnépszerűbb tánczenei művésze, David Guetta "cserélgette a lemezeket".

A nem mindennapi zenei csemegét este 8 órára hirdették, de éjfél utánig csak a melegítő DJ-k lemezeire táncolhatott a közönség. A fiatalokat ez láthatóan nem zavarta, fáradhatatlanul követék a ritmust, s már csaknem éjjel egy óra volt, amikor hatalmas ováció fogadta a színpadra lépő franciát, David Guettát.

A művész a Deadcode Production exkluzív rendezvénysorozata, a Diamond Series keretében látogatott Magyarországra, a debreceni Főnix Csarnokba.

Negyedik szerzői albuma, a tavaly augusztusban megjelent “One Love” elképesztő sikereinek köszönhetően David Guetta diadalmenete az idén is töretlenül folytatódik: az olyan popsztárok, mint a Black Eyed Peas, Akon, vagy Kelly Rowland közreműködésével elkészült nagylemez világszerte hónapokig ostromolta a dance chartok és lemezeladási listák élmezőnyét.

Az album legütősebb dalaihoz készült videoklipek és a hozzájuk kiadott maxi lemezek pedig azóta is gyakori szereplői a zenei TV adók és rádiók fő műsoridejének.

David Guetta munkássága nem kerülte el a globális zeneipar legfontosabb díjának számító Grammy Awards ítészeinek figyelmét sem. A nagy hagyományokkal rendelkező, az idén januárban már 52. alkalommal lebonyolított díjkiosztón négy kategóriába kapott jelölést, és a Kelly Rowland-del elkészített “When Love Takes Over”-el sikerült bezsebelnie a “Legjobb Remixelt Lemez” kategória első díját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik