Kultúra

Julia Roberts az Ízek, imák, szerelmekkel turnézik

A színésznő India és Bali után európai körutat tesz. A film londoni és római premierjén is részt vett.

Az Ízek, imák, szerelmek egy önmagát kereső nő története, aki végül felrúgja addigi életét, és világ körüli útra indul: egy éven át tartó kóborlása során Olaszországot, Indiát és Balit ejti útba, és közben sok mindent megismer és kipróbál, amire otthon biztosan nem lett volna esélye.

„Azért is volt csodás élmény a film elkészítése” – nyilatkozta a szerda esti londoni gálapremieren az Oscar-díjas színésznő, „mert a munka öt hónapja során végig velem volt a férjem és a gyerekek. De legalább ekkora öröm volt mindaz az új, amivel útközben találkoztam. Eddig is sejtettem, de ez a feladat segített benne, hogy már biztos legyek benne: a filmcsinálás egyik legfontosabb része, hogy a forgatás során nagyon jó barátokat lehet szerezni.”

Az Elizabeth Gilbert önéletrajzi bestselleréből készült filmet Ryan Murphy (Kés/alatt, Kés, villa, olló) rendezte, főszereplői Julia Roberts mellett Javier Bardem (Nem vénnek való vidék), James Franco (Milk), Richard Jenkins (Égető bizonyíték) és Billy Crudup (Közellenségek). Az Ízek, imák, szerelmek október 14-én kerül a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik