Kultúra

Kid Rockék nem ütöttek, amíg nem provokálták őket

A zenész és kísérete tagadja, hogy ők kezdték a három évvel ezelőtti emlékezetes éttermi verekedést.

Mint ismeretes, az énekes és társai 2007-ben egy koncert utáni átmulatott éjszakát követően reggelizni mentek, és egy étteremben összetűzésbe keveredtek Harlen Akins koncertszervezővel, mivel az vitázni kezdett egy Kid Rock társaságában lévő nővel. Akins szerint a csetepatét a zenész csapata kezdte, és ő a mai napig nem érti, hogy miért verték meg, a sztár társasága azonban azt állítja, hogy Akins provokálta őket.

Kid Rock – aki a tettlegességet 2008-ban már elismerte az ügyben – a bíróságon azt mondta: először szóban figyelmeztette a férfit, a vele lévők pedig önvédelemből ütöttek, és csak akkorát, amekkorát a helyzet megkívánt. Társaira mutatva a zenész úgy fogalmazott: testi erejük szemmel látható, így az is egyértelmű, hogy ha bántalmazni akarták volna Akinst, sokkal súlyosabb sérüléseket is okozhattak volna.

Kid Rock gitárosa saját elmondása szerint azért ütötte meg Akinst, mert az hirtelen mozdulatot tett felé, a sértett viszont azt állítja, hogy csak egy mobiltelefont akart felemelni az asztalról. A sztár és társai ezután kizárták az étteremből a férfit, aki erre dörömbölni kezdett a kirakaton, és be is törte az üveget. Akins saját elmondása szerint csak a kulcsait és a mobiltelefonját akarta visszaszerezni, a zenész csapata azonban arról számolt be, hogy ellenfelük azzal fenyegetőzött: visszajön a barátaival a helyszínre.

Kid Rockék azt mondják, ezután további incidens nélkül távoztak a helyszínről a turnébuszukkal, Akins szerint viszont még a parkolóban is ütlegelték őt, mielőtt elhagyták a helyszínt. A férfi ügyvédje azt mondta, Kid Rock úgy képzeli, hogy sztár lévén joga van verekedéssel megoldani bármilyen helyzetet, az énekes szerint ellenben Akins csak azért támadja őket, mert azt reméli, hogy egy híres ember beperelésével sok pénzt kereshet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik