Kultúra

Borat Freddie Mercury bőrébe bújik

Sacha Baron Cohen alakítja a Queen énekesét a készülő életrajzi filmben.

Sacha Baron Cohen színész provokatív alteregói – Ali G., Borat, és Brüno – mellett számos mozifilmben szerepelt már, így például a Taplógáz: Ricky Bobby legendája francia autóversenyzőjeként, vagy Johnny Depp partnereként a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélyában. Az Empire Online híradása szerint most a Queen legendás énekesét, Freddy Mercury-t keltheti életre az együttesről szóló filmben.

A forgatókönyvet jegyző Peter Morgan a Queen együttes történetét a befutásának időszakától az 1985-ös Live Aid koncerten való fellépésükig mesélné el. A film producerei már tárgyalnak az olyan híres számok jogairól, mint a Bohemian Rhapsody, a We Are The Champions, a We Will Rock you és az Another One Bites The Dust.

Graham King, a filmet gyártó GK Films vezetője közleményében így lelkesedett: „A Queen minden idők egyik legnagyobb rockbandája. Freddy Mercury fantasztikus és inspiráló előadó volt, így Sacha főszereplésével, Peter forgatókönyvével és a Queen tagjainak támogatásával létrejött a tökéletes kombináció, hogy elmeséljük a sikerük mögött álló igaz történetet.”

A Queen fellépése a Live Aid 1985-ön

Ajánlott videó

Olvasói sztorik