Kultúra

Russell Crowe kungfufilmet forgat

A Wu-Tang Clan alapítója, RZA rendezi a The Man With the Iron Fist című filmet, mely Tarantino és Eli Roth keze nyomát is magán viseli.

The Man With the Iron Fist, azaz a Vasöklű ember lesz a címe a kungfu mozinak, melynek a rapper és színész RZA egyben rendezője is lesz – adta hírül az E Online.

RZA kovácsot alakít majd a feudális Kínában játszódó történetben, ám Crowe szerepéről csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy „a valaha élt leggonoszabb embert játssza majd, aki mindenkit ki akar csinálni”. A rendező már előre tart attól, hogy az Oscar-díjas Crowe-t dirigálja. „A szakma mestere. Biztos vagyok benne, hogy sokat fogok tanulni tőle.”

Crowe és RZA együttműködése nem új keletű. Korábban együtt dolgoztak az Amerikai gengszter című Ridley Scott-filmben, és mindketten szerepelnek Paul Haggis (Quantum csendje, Terminátor – Megváltás) új drámájában, melynek címe: The Next Three Days.

A Wu-Tang Clan alapítója öt évvel ezelőtt kezdte fejleszteni a film tervét Quentin Tarantino és Eli Roth segítségével. Utóbbi forgatókönyvíróként és társ-producerként is részt vesz a 20 millió dollár költségvetésű film munkálataiban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik