Kultúra

Két hét múlva jön Katy Perry

A népszerű énekesnő – kis túlzással meglepetésszerűnek is nevezhető – koncertjét október 1-jén tartják a Budapest Sportarénában.

A sztár bemutatásra aligha szorul, hiszen névjegyét elég nagy lendülettel csapta az asztalra, amikor elkezdték játszani a rádiók a roppant népszerű, de egyúttal botrányt is kavaró I Kissed a Girl című dalát. Noha sikerei már akkor túlszárnyalhatatlannak tűntek, Perry az azóta eltelt időben, ha lehet, még népszerűbb lett.

Alig két hete bejelentett hazai fellépése a Teenage Dream című új lemezéhez kapcsolódó turné része. Az albumról eddig két kislemezdalt másoltak ki, és mind a California Girls, mind a címadó hatalmas sikert aratott, így a koncert programjában immár tetemes mennyiségű világsláger sorakozik – és minden valószínűség szerint ott van a következő, a Firework is, amelynek klipjét többek közt magyar rajongók közreműködésével készíti Perry.

A forgatásra jelentkezni már nem lehet, a koncertre belépőket viszont még lehet váltani: álló- és ülőjegyek egyaránt 13 900 forintos áron vásárolhatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik