Kultúra

Másodszor Budapesten új lemezével a Placebo

A tavaly júniusban megjelent Battle for the Sunt a 2009-es Sziget után a Sportarénában is bemutatja a zenekar.

A brit Placebo korunk fiatalabb sztárzenekarai közül a legszorgosabb budapesti látogatások tekintetében, hiszen már első sikerei idején megfordult nálunk, és azóta is rendszeresen jár vissza. Önálló fellépésen azonban ritkábban látható a trió, hiszen legtöbbször fesztiválokon bukkannak fel, és arra is volt példa, hogy a Depeche Mode vendégeként érkeztek.

A korábban a „Nirvana glames változataként” is jellemzett együttes aktuális lemeze kicsit kilóg a sorból, a korábbi lehangolt és lehangoló anyagokhoz képest ugyanis szándékosan és deklaráltan derűsebb, és olyan, a Placebónál nkorábban em használt hangszerek is megszólalnak rajta, mint a trombita és a szaxofon. Aki látta a csapat szigetes fellépését, az viszont tudhatja, hogy ennek ellenére a színpadon nagyrészt még mindig ugyanazt a hangulatot hozzák Brian Molkóék, mint régen, és természetesen az összes nagyobb sláger is elhangzik a műsorban.

A szeptember 15-i koncertre négy árkategóriában lehet belépőt váltani. Az állójegyek 14 900, az ülőjegyek 9900-19 900 forintba kerülnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik