Kultúra

Meztelenül pózolnak a True Blood-sztárok

A Rolling Stone magazin szeptemberi számának pikáns címlapján együtt pózol a True Blood-sorozat három legnépszerűbb karaktere.

Az HBO csatornájára jellemző remek nézettségi adatokat csak alig-alig hozzák a műsorra tűzött sorozataik, egyet leszámítva. A True Blood (magyarul: Inni és élni hagyni), noha kezdetben nem érdekelte különösebben a nézőket, mára a csatorna első számú, egyben legnézettebb szériája lett. Ehhez hozzájárult, hogy remek időzítéssel került műsorra a sorozat, amit Charlaine Harris regényei ihlettek.

A szeptemberi Rolling Stone címlapján pedig most a három fő karakter szerepel, meglehetősen pikáns összeállításban. A címlaphoz készült nagyinterjúban a sorozat egyik alkotója, Alan Ball a vámpírok és a szex közötti elválaszthatatlan egységről beszél. Ezt igyekeztek ábrázolni a True Blood minden epizódjában. Az alkotó véleményét osztja Stephen Moyer, a sorozatbeli egyik vámpír, Bill Compton megformálója is. A színész rámutat: a vámpír harapásával olyan nyílást hoz létre a testen, ami eddig nem volt ott, ami szerinte párhuzamba állítható a szüzesség elvesztésének aktusával.

A pikáns sorozat június közepén már a harmadik évadba kezdett bele, a népszerűsége pedig folyamatosan nő. Nagyon valószínű, hogy ha továbbra is az HBO legnézettebb saját gyártású produkciója marad, akkor még Charlaine Harris nemrég megjelent 11. True Blood-kötete is feldolgozásra kerül benne.

A pikáns fotók megtekinthetők itt.

A True Blood 3. évadának trailere:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik