Kultúra

Valamikor novemberben jön Kanye West új lemeze

Azt viszont még nem tudni, hogy az eddig hirdetett Good Ass Job helyett mi lesz a címe.

A rapper a megjelenés tervezett időpontját egy videochatben jelentette be, amelynek során rajongói kérdezhettek tőle. A Koreából, egy repülőtérről jelentkező West azt is hozzátette, hogy körülbelül 20 napon belül kiad egy kislemezt, amelyen a Lost in the Word vagy az All the Lights című dal szerepel, majd utóbbiból egy részletet is bemutatott.

A sztár emellett arról is beszélt, hogy milyen volt producereivel, RZA-val, Q-Tippel és Pete Rockkal dolgozni, illetve hogy kik és mi volt hatással az albumra. Elmondása szerint szövegeit leginkább Trent Reznor és Thom Yorke inspirálta, de hosszan beszélt az Avatarról és az elhunyt divattervező, Alexander McQueen egyik kollekciójáról is.

Kanye West egyébként láthatóan jókedvűen válaszolt a rajongói kérdésekre: perceket töltött például azzal, hogy két laptopot egymással szembe fordítva kedvenc képeit mutogatta a kamerának, és nem háborodott fel azon sem, amikor az egyik chatelő arról érdeklődött, hogy miért rasszista. Válaszában mindössze annyit mondott: nem ismer rappert, aki nála jobban szeretné a fehéreket, szűkebb farmereket hordana, és többet dolgozna együtt fehérekkel, mint ő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik