Kultúra

Lady Gaga az MTV VMA új rekordere

Az énekesnőt 13 kategóriában jelölték a díjátadóra, amit eddig senki nem mondhatott el magáról.

A Bad Romance című dalához készült klip többek között az év videójáért, a legjobb popvideóért és a legjobb dance-videóért járó díjra is esélyes. Lady Gaga a jelölések kapcsán azt nyilatkozta: büszke, hogy egyetlen évben több jelölése van, mint bárkinek eddig a Video Music Awards történetében, és „ironikus módon” még büszkébbé teszi, hogy szerencsétlen számról van szó. A sztár hozzátette: sokan mondták, hogy semmire nem fog jutni, de a rajongóival együtt „újraírták a szabályokat”.

Lady Gaga után a legtöbb jelölést, szám szerint nyolcat Eminem kapta, aki azt nyilatkozta: „Látom, az MTV-t nem nagyon érdekli, hogy a VMA másnapján az ország másik végében lesz két stadionfellépésem. B…hatom, mi? Persze azért ott leszek, de senki ne várja, hogy jópofizni fogok.”

A két sztár mellett a legtöbbet jelölt előadók közt olyanok vannak, mint B.o.B. (öt jelölés) és Kesha (három jelölés), továbbá Justin Bieber is esélyes életében először egy VMA-díj hazavitelére. A gálát szeptember 12-én tartják a Los Angeles-i Nokia Theaterben, a jelöltekre már lehet szavazni a vma.mtv.com oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik