Kultúra

Robert de Niro és Bradley Cooper közös nászútra megy

Jonathan Demme Honeymoon With Harry című drámájában a nősülő férfi elveszti leendő aráját, és az apóssal találja magát szemben.

A bárányok hallgatnak és az Adaptáció rendezője nem afféle Apádra ütök-stílusú komédiát tervez. Új filmjének forgatókönyvét Paul Haggis (Ütközések, Elah völgyében) írta. Robert de Niro és Bradley Cooper (Másnaposok, A szupercsapat) már olvasták a könyvet, és várhatóan hamarosan aláírják a szerződést.

A történet két egymást gyűlölő férfiról szól, akik a körülmények folytán kénytelenek elviselni egymás társaságát. A korábbi nőfaló, piás egoista teljesen megváltozik, amikor találkozik egy lánnyal, akibe beleszeret. A lány apja magára ismer benne, és igyekszik meghiúsítani az eljegyzést, de nem jár sikerrel. Amikor a lány az esküvő előtt váratlanul meghal, a vőlegény elmegy a nászútra, hogy alámerüljön a gyászba és halálra igya magát. Csakhogy összefut a majdnem-apóssal, aki azért jött, hogy szétszórja lánya hamvait annak kedvenc tengerpartján.

Haggis a forgatókönyvet Bart Baker kiadatlan regényéből írta, és korábban ő maga rendezte volna, de költségvetési problémák miatt elállt szándékától, így Demme ül majd a rendezői székben, akinek a Rachel esküvője óta ez lesz az első rendezése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik