Kultúra

Jön az újabb Rambo-film

Májusban a színész azt nyilatkozta az Emipre internetes oldalnak, hogy 99 százalékig biztos abban, hogy soha nem lesz ötödik Rambo-film. Most mégis úgy döntött: érdekli a vietnami veteránról szóló történet folytatása.

Az ötödik film alapötlete egy déli határon játszódó gyerekrablásos thriller lett volna, ami aztán átalakult egy fura sci-fivé, aztán újra visszatértek az eredeti ötlethez, aztán végül nem lett belőle semmi.

“A karakter a negyedik filmben a történet végéhez ér. Bezárul a kör. Ha Rambo újabb kalandra indulna, azt biztosan félreértelmeznék, mint egy újabb erőszakos megmozdulást. Fölösleges lenne” – mondta Sly.

Nemrég pedig felvetődött a javaslat, hogy vessék be a “jó öreg időutazós” trükköt, vagyis forgassanak filmet az előzményekről.

“Úgy gondolom, hogy ezt az ötletet már érdemes megvalósítani. Érdekes lehet a miértek és a hogyanok mélyére ásni, megválaszolni őket. Érdekes lehet kideríteni, miért lett Rambo olyan, amilyen. A trauma, a veszteség és a Vietnamban való lét tragikuma nagy kihívás lehet egy fiatal színésznek. Az pedig külön ironikus lenne, ha az öreg Rambo rendezné a filmet, és irányítaná a fiatalabbikat” – nyilatkozta Stallone.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik