Kultúra

Mark Ruffalo lesz Hulk?

Edward Norton botrányos távozása után Ruffalóra osztanák Hulk szerepét a The Avengers (A Bosszú Angyalai) című szuperhősfilmben.

Mégsem A hihetetlen Hulk sztárja, Edward Norton lesz a The Avengers (A Bosszú Angyalai) című, Joss Whedon rendezésében forgatandó, több szuperhőst (Amerika Kapitány, Hulk, Vasember, Fekete Özvegy, Thor, Nick Fury) egyesítő akciófilm zöld szörnye. Ezt a napokban a Marvel Studios egyik vezetője egy nem túl szívélyes nyilatkozatban közölte.

Ezt követően szinte azonnal elterjedt a netes sajtóban, hogy Hulk, alias Bruce Banner figuráját a Marvel által „nem elég együttműködőnek” ítélt Norton helyett Joaquin Phoenix keltheti életre a vásznon. A legfrissebb hírek szerint azonban nem Phoenix, hanem Mark Ruffalo lehet befutó Hulk szerepére. Egyes források szerint a 42 éves színész érdeklődik a szerep iránt, de a tárgyalások még zajlanak.

Ruffalót legutóbb a Párterápia című vígjátékban láthattuk, korábban pedig a Viharsziget, a Brothers Bloom – Szélhámos fivérek és a Vakság című filmekben játszott fontos szerepeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik