Kultúra

A spanyol válogatott a Kasabiannak is hálás a vb-győzelemért

Andrés Iniesta köszönetet mondott a Kasabiannak a spanyol futballválogatott vb-győzelméért, és meghívta a zenekart Barcelonába.
Kapcsolódó cikkek

A spanyolok győztes gólját szerző 26 éves játékos azt nyilatkozta: „A Kasabian nagy inspirációt jelentett számunkra. Már körülbelül egy éve a Club Foot című dalukat hallgatjuk az öltözőben, mielőtt pályára lépünk. Szeretnék köszönetet mondani és felajánlani nekik valamit.”

Iniesta ezután meghívta a zenekart a Barcelona és a Real Madrid augusztus 31-i mérkőzésére, és ígéretet tett, hogy a meccset megelőző napon focizik is az együttes tagjaival, utána pedig megünneplik a spanyolok vb-címét. „Eltölthetnénk egy őrült éjszakát Barcelonában, és rendesen megünnepelhetnénk a vb-győzelmet – mondta a játékos. – A szállás miatt sem kell aggódniuk, lakhatnak nálam, így legalább meg tudom mutatni nekik a világbajnoki érmemet, és megihatunk pár sört is a medencém mellett.”

A focista ezek után azzal zárta mondandóját: „Spanyolország nevében szeretnék köszönetet mondani a világ legjobb zenekarának. Sőt nem is csak köszönjük: imádunk titeket!”

Serge Pizzorno, a Kasabian gitárosa egyébként Iniesta invitálásától függetlenül is jelezte már: mivel a csapat tagjai nagy rajongóik, mindenképpen szeretnének fellépni a válogatott vb-címét ünneplő partin Madridban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik