Kultúra

Tele van tervekkel a Queens of the Stone Age frontembere

Számos új projektbe kezd, többek közt például új Queens of the Stone Age-lemezt is ír Josh Homme.

Az elmúlt években előbb a Queens of the Stone Age Era Vulgaris albumának turnéival, valamint az Eagles of Death Metal harmadik lemeze, a Heart On felvételeivel és a Them Crooked Vultures beindításával foglalatoskodó zenész a Rolling Stone magazinnak számolt be terveiről.

Homme először is szeretné újra beindítani lemezkiadóját, a Rekords Rekordsot, ahol korábban az Eagles of Death Metal lemezei és a Desert Sessions albumok jelentek meg. A cég a tervek szerint újabb Desert Sessions-lemezeket gondoz majd, valamint kiad egy, a sorozat korábbi fejezeteiből összeállított box setet és DVD-ket is, sőt a Queens of the Stone Age-ben gitározó Alain Johannes szólólemeze, a Spark is itt jelenik meg augusztus 31-én.

Eközben Homme a 2000-es Queens of the Stone Age-album, a Rated R tízéves jubileumi újrakiadásán is dolgozik, amely a Universal Recordsnál jelenik majd meg, és az eredeti lemez mellett B-oldalas dalokat, valamint egy 2000-es koncertfelvételt is tartalmaz majd. Mindezen felül a zenész már tervezi a Queens of the Stone Age új albumát is.

„Elég sok ötletem van hozzá – nyilatkozta Holmes a patinás magazinnak. – A ringatózó és tekergőző csípőkről fog szólni az egész, megyünk tovább az Era Vulgaris furcsa és imádnivaló csapásán.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik