Kultúra

Miért késik a Ragadozók bemutatója?

Majdnem mindenhol most lesz a premier, nálunk azonban csak augusztus 19-én.

A világ legtöbb országában vagy ezen a héten, vagy jövő héten mozikba kerül Antal Nimród filmje, szinte csak Magyarországon kell augusztus 19-éig várni rá.

A forgalmazó InterCom marketing- és kommunikációs igazgatója, Ádám Bernadett úgy nyilatkozott, hogy az ok a focivébé, hiszen egyik amerikai stúdió sem akarta, hogy fontos filmjüket a vébé ideje alatt mutassák be, így a Ragadozókat gyártó és forgalmazó 20th Century Fox sem.

A vébé utáni időszakban “feltorlódtak” az InterCom filmjei, ezért esett a döntés az augusztusi dátumra. Feltehetően azért is pont 19-e csütörtök lett a premier időpontja, mert az azt követő hosszú hétvégén több mozilátogatóra lehet számítani, mint egy sima hétvégén.

A focivébére hivatkozó indoklás a stúdió részéről csak egy ponton hibádzik: ha a vébé ekkora elriasztó tényező, akkor vajon Németországban, Angliában, Szlovákiában, Romániában és még egy csomó országban miért mutatják be mégis ezen a héten a filmet? Sajnos erre a kérdésre az InterCom munkatársa nem tudott felelni.

Ajánlott cikk:
Miért nem láthatjuk a héten a Ragadozókat? [origo]

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik