Kultúra

Egy nagy karrier kezdetét látjuk a tévében?

Délutánonként látható az m1-en a Pörög az élet (Kick) című ausztrál sorozat, egyik szereplője nagy kedvenc Ausztráliában.

A Zoe Ventouráról van szó, aki megkapó alakításával szinte a vállán vitte a sorozatot.

A 29 éves színésznőnek a vérében van a szereplés. Édesapja zenész, édesanyja táncos-koreográfus, nem csoda hát, hogy ő is a táncművészi pályát választotta. “Színészként csak pár év múlva léptem színpadra, akkor, amikor a tánc már nem jelentett kihívást.”

Az ausztrál sorozatban a színésznő Miki Mavrost, ezt az őszinte, nagyszájú és energikus huszonéves lányt alakítja, akinek színésznői ambíciói vannak, és bár a megformázott szereplőhöz hasonlóan a színésznőnek is görög gyökerei vannak, a hasonlóság ennyiben ki is merül.

“Zoe nagy munkabírású, tapasztalt színésznő”, állítja róla a sorozat rendezője, Esben Storm. “Nagyon jó természete van. Az általa alakított Miki inkább pesszimista és cinikus. Zoéban az a nagyszerű, hogy remekül alakítja a Mikit, miközben mindenki tudja róla, milyen kedves és szeretnivaló.”

A rendező azt is elárulta, annak idején miért a szinte ismeretlen Zoe Ventourát választotta a szerepre. “Nem volt nehéz felismerni a tehetségét. Elbűvölő, gyönyörű a mosolya, nagyon pozitív és közvetlen, belenéz a szemedbe, és soha nem hízeleg.”

Storm szerint a filmipar szeszélyessége miatt most még nem lehet tudni, mi lehet Ventoura következő nagy dobása. Ha beindul a karrierje, hatalmas és elérhetetlen lesz a számunkra, akkor is nagyon fogunk drukkolni neki.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik